Unika lösningar inom

Storkök och Restaurang

Vi specialiserar oss på skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger, för att skapa effektiva och estetiskt tilltalande arbetsmiljöer.

Storkök & Restaurang

Anpassade Inredningslösningar för Storkök, barer och restauranger

På ERLA Teknik är vi specialister på storkök och restauranger. Med vår djupa förståelse för branschens unika krav och behov, skapar vi skräddarsydda inredningslösningar som optimerar effektiviteten och funktionaliteten i ditt kök och matsal. Vårt fokus är att leverera högkvalitativa material och innovativa designkoncept som uppfyller de stränga kraven inom storköksmiljöer. Lita på oss för att skapa en perfekt balans mellan prestanda och estetik för din restaurang. Ta kontakt med oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa en framgångsrik verksamhet inom storkök och restaurang.

Tillsammans skapar vi produkter eller inredning som kan kyla, förvarar och värma mat, exempelvis vid servering. 

Storkök

Vi skapar effektiva inredningslösningar för skolor och matsalar, förbättrar serveringen och upplevelsen för alla.

Restauranger

För restauranger erbjuder vi specialdesignade inredningar för varm- och kallmatsservering, optimerade för din verksamhet.

Barer

Vi förser barer med unika rostfria stålarbetsbänkar, skräddarsydda för att möta dina specifika behov och stil.

Rimi Storkök och Erla Teknik samarbetar för att leverera skräddarsydda och högkvalitativa inredningslösningar för storkök och restaurangmiljöer.

RIMI Storkök: Högkvalitativa, skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger från Erla Teknik

Erla Teknik är stolt över att presentera vårt eget varumärke, RIMI Storkök. Med RIMI Storkök kombinerar vi vår långa erfarenhet och tekniska expertis för att skapa högkvalitativa, skräddarsydda inredningslösningar för storkök och restauranger.

Varje produkt vi producerar under varumärket RIMI Storkök är designat med både estetik och funktionalitet i åtanke. Vi förstår vikten av att ha en arbetsplats som inte bara är effektiv och väl fungerande, utan även inbjudande och trivsam.

Vi erbjuder också ett sortiment av serveringsmöbler anpassade för både kall och varm servering. Dessa är skapade för att uppfylla de specifika behov och krav som kan finnas på plats, oavsett om det är för daglig drift eller speciella tillfällen.

Hos Erla Teknik och RIMI Storkök strävar vi efter att erbjuda lösningar som möter och överträffar våra kunders förväntningar. Med ett öga för detaljer, engagemang för kvalitet och ett brinnande intresse för att skapa bästa möjliga upplevelse, gör vi allt för att skapa kök och restaurangmiljöer där både matlagning och måltider kan avnjutas på bästa sätt.

För kvalitet spelar roll

Alla våra produkter är stolt tillverkade i Skurup, Skåne, på ERLA Tekniks egen produktionsanläggning. Vi lägger stor vikt vid att hålla hela tillverkningsprocessen inom våra egna lokaler – från design till färdig produkt. Detta ger oss full kontroll över kvaliteten på våra inredningslösningar.

Varje produkt skapas för hand av våra erfarna hantverkare, som använder endast högkvalitativt svenskt stål och laminat. Resultatet är hållbara, pålitliga produkter som är designade för att stå emot tidens tand och möta de krävande behoven i ditt utrymme.

Vi på ERLA Teknik tror på att använda de bästa materialen för att skapa våra högkvalitativa inredningar, och därför väljer vi svenskt stål. Detta stål, känt för sin styrka och hållbarhet, bidrar till att ge våra produkter den långa livslängd och höga prestanda våra kunder förväntar sig.

När det gäller våra laminerade ytor, vänder vi oss till svenskt kompaktlaminat. Detta högpresterande material kombinerar hållbarhet och estetik, vilket ger en yta som är både robust och visuellt tilltalande. Dess förmåga att motstå slitage och fukt gör det till ett utmärkt val för de krävande miljöer där våra inredningar ofta placeras.

På ERLA Teknik, använder vi ofta aluminium i våra produkter på grund av dess unika kombination av lätthet och styrka. Dessutom är aluminium korrosionsresistent och har utmärkt hållbarhet, vilket gör det till ett idealiskt material för våra inredningar. Med sin moderna estetik bidrar aluminium till att skapa visuellt tilltalande och hållbara lösningar.

Trä är ett tidlöst material som erbjuder naturlig skönhet och varm estetik. På ERLA Teknik, väljer vi noga ut våra trämaterial för deras kvalitet och hållbarhet. Trä skapar en välkomnande atmosfär i alla utrymmen, och dess mångsidighet gör att det kan användas i en mängd olika inredningslösningar."

Vi använder också plast i många av våra produkter på grund av dess flexibilitet och mångsidighet. Plast kan formas till nästan alla former och storlekar, vilket gör det möjligt för oss att skapa unika och anpassade lösningar. Dessutom erbjuder plast en mängd olika finish och färger, vilket gör det till ett utmärkt material för att skapa inredningar som passar varje kunds unika stil och smak.

Relaterade tjänster

Erla Tekniks innovativa aluminium knutsystem som demonstrerar företagets skräddarsydda lösningar för inredningar i storkök, restauranger och vårdinrättningar.

Eget profil- och knutsystem i aluminium

Skräddarsydd sjukhusinredning av Erla Teknik med anpassade aluminiumsystem, inklusive väggpaneler, receptionsdiskar och specialdesignade arbetsytor, skapade för att främja en effektiv arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för patienter och besökare.

Mobila och fasta inredningar för offentlig verksamhet

Produktionsprocessen hos Erla Teknik där skräddarsydda inredningslösningar för storkök, restauranger, vård och omsorg skapas med hjälp av innovativa aluminiumsystem.

Maskinskydd för industri

Klar att förvandla din vision till verklighet?

Om du är redo att förvandla din vision till verklighet, väntar vi ivrigt på att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja resan tillsammans!”

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige