erla teknik logo, rimi storkök logo

ERLA Teknik – Specialist på storkök

Specialist på inredningar för storkök, restauranger, och servering

Inredningar för storkök och restauranger

ERLA Teknik, under varumärket RIMI Storkök, designar, tillverkar skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger. Vi kombinerar estetik och funktionalitet för att skapa en välkomnande atmosfär.

Som experter skapar vi under RIMI Storköks flagg serveringsmöbler för både kall och varm servering av mat till era gäster. Vår erfarenhet och kompetens återspeglas i varje projekt, alltid med syfte att uppfylla era behov och överträffa era förväntningar.

Erla Tekniks innovativa aluminium knutsystem som demonstrerar företagets skräddarsydda lösningar för inredningar i storkök, restauranger och vårdinrättningar.

Aluminiumprofiler med knutsystem

Med våra unika aluminiumprofiler med knutsystem erbjuder vi oändliga möjligheter att skapa stabila, hållbara och unika lösningar för alla dina inredningsbehov.
Skräddarsydd sjukhusinredning av Erla Teknik med anpassade aluminiumsystem, inklusive väggpaneler, receptionsdiskar och specialdesignade arbetsytor, skapade för att främja en effektiv arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för patienter och besökare.

Mobila och fasta inredningar för offentlig verksamhet

Idag skapar vi inredningar för offentlig miljö, så som vård- och omsorgsinrättningar. Vi förstår kraven på säkerhet, hygien och komfort inom dessa miljöer och levererar lösningar som överträffar förväntningarna.
Produktionsprocessen hos Erla Teknik där skräddarsydda inredningslösningar för storkök, restauranger, vård och omsorg skapas med hjälp av innovativa aluminiumsystem.

Maskinskydd för industri

Vi tillverkar skräddarsydda maskinskydd för industri, utformade för att säkerställa högsta säkerhetsnivåer och effektivitet. Lita på oss för maskinskydd som håller dina maskiner säkra och ditt team skyddat.

Innovation och kvalitet i varje projekt

Välkommen till ERLA Teknik – ditt förstahandsval för skräddarsydda inredningslösningar. Sedan vår start 1986 i Skurup, Skåne, har vi förbundit oss att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar för offentlig verksamhet, restauranger och företag.

Vår långa erfarenhet, kombinerat med ett ständigt sökande efter innovation, gör oss till en ledande aktör inom inredningsbranschen. Genom att prioritera kundens behov och idéer, skapar vi unika och hållbara miljöer som möjliggör oändliga möjligheter för din verksamhet.

Erla Teknik och Rimi Storkök i samarbete under produktionen av skräddarsydda inredningslösningar för storkök, visar expertis och kvalitet i varje projektstadium.
0
svensk produktion sedan

Din partner oavsett bransch

Rimi Storkök och Erla Teknik samarbetar för att leverera skräddarsydda och högkvalitativa inredningslösningar för storkök och restaurangmiljöer.
Restauranger och Storkök

Skapar skräddarsydda inredningar för matlagning och servering.

Industri

Tillhandahåller skyddslösningar för maskiner för att säkerställa högsta säkerhetsnivåer och effektivitet.

Företag och Kontor

Designar och installerar inredningar för arbetsplatser, inklusive kontorslandskap och mötesrum.

Vård- och Omsorgssektorn

Levererar både fasta och mobila inredningar anpassade för höga krav på säkerhet och hygien.

Offentliga verksamheter

Levererar kompletta lösningar, från design till installation, för en mängd olika offentliga utrymmen.

Klienter

Vad andra säger om oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Klar att förvandla din vision till verklighet?

Om du är redo att förvandla din vision till verklighet, väntar vi ivrigt på att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja resan tillsammans!”

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige