erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Värmeri

På ERLA Teknik erbjuder vi högkvalitativa värmerier som är skräddarsydda för att uppfylla era specifika behov och krav. Vår expertis inom design och tillverkning säkerställer att maten hålls perfekt tempererad under hela serveringen.

Hur ser våra värmerier ut?

Våra värmerier har en stomme av aluminiumprofiler/rostfritt/trä och fyllningar i högtryckslaminat/rostfritt/trä. Frontpanel och brunn i rostfritt stål. Värmeelementen är placerade dolt under bassängerna. I fronten är en termometer, huvudströmbrytare och termostaten placerade. Huvudströmbrytare och termostater är har en kontrollampa. Ventiler till avloppet är placerade under fronten. Märkskylt är placerad vid anslutningssladden. 

Fördelarna med skräddarsydda värmerier 

Att välja skräddarsydda värmerier erbjuder flera fördelar för storkök, särskilt för att optimera arbetsmiljö och effektivitet. Skräddarsydda värmerier är utformade för att passa perfekt i ditt kök, varje kvadratmeter av köket kan användas på bästa möjliga sätt.  

Dessutom kan skräddarsydda värmerier designas med exakt de funktioner som ditt kök behöver, inklusive specialanpassade temperaturkontroller, specifik kapacitet för olika typer av mat och integrerade lösningar som passar perfekt med övrig köksutrustning.  Genom att integrera skräddarsydda värmerier med övrig köksinredning skapas ett mer strömlinjeformat och effektivt arbetsflöde. 

Värmeri för storkök

ERLA Teknik är ledande inom design och tillverkning av skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger. Vi förenar estetik och funktionalitet för att skapa effektiva och inbjudande miljöer. Vårt fokus ligger på att skapa skräddarsydda storköksutrustning för både kall och varm servering. 

Vi skapar skräddarsydda lösningar efter varje unikt behov och önskemål!

Tidigare arbeten​​

På Erla Teknik är vi stolta över att ha ett brett spektrum av återkommande kunder. Dessa kunder litar kontinuerligt på vår expertis för att utveckla och underhålla skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika behov.

Skol-värmeri

Ny skola, nytt värmeri! Idag lämnar vårt senaste värmeri, ett så kallat SKOL-värmeri. Den ska ersätta en gammal trotjänare på en skola någonstans i Sverige. Detta värmeri är byggt med stomme i vårt egna system med eloxerade aluminiumprofiler. En innovativ detalj är de inflyttade hjulen som förhindrar kollision med intilliggande enheter vid förflyttning – en liten förändring som gör stor skillnad i vardagen. Speciellt för detta värmeri är dess fast brickbana, där brunnarna är placerade på längden. Det är en design som är speciellt anpassad för att barn ska nå fram lättare. Dessutom är det möjligt att komplettera värmeriet med tillval som dörrar och överhylla med belysning.
 

Några fler exempel på våra skräddarsydda värmerier

Värmeri

Hur fungerar ett värmeri? 

Värmerier fungerar genom att använda olika värmekällor, såsom elektricitet, gas eller varmt vatten, för att bibehålla maten vid en önskad temperatur. Enheterna är ofta utrustade med termostater för att reglera och upprätthålla en konstant temperatur, vilket är avgörande för att förhindra bakterietillväxt och försämring av maten. 

Varför värmerier är viktiga i storkök 

Värmerier är en viktig komponent i storkök eftersom de: 

  • Bibehåller matkvalitet: Genom att hålla maten vid en jämn temperatur, förhindras överkokning eller uttorkning. 
  • Förbättrar säkerheten: Att hålla maten vid rätt temperatur minskar risken för matförgiftning. 
  • Ökar effektiviteten: Med värmerier kan mat förberedas i förväg och hållas varm tills den serveras, vilket underlättar arbetsflödet i köket. 

Starta upp ett projekt

1. Berätta om ditt projekt

Starta med att fylla i en kort formulär om ditt tekniska behov eller projektidé. Ju mer detaljer du ger oss, desto bättre kan vi förstå och hjälpa dig.

2. Vi utforskar möjligheterna

Vårt team av experter granskar din förfrågan och utvecklar en skräddarsydd lösning. Vi garanterar en innovativ och kostnadseffektiv strategi för ditt unika projekt.

3. Din personliga offert

Inom kort får du en detaljerad offert med tidsramar och prisförslag. Vår offert ger dig en klar bild av hur vi kan förverkliga ditt projekt.

Du kan även ringa oss för att prata med en av våra experter direkt

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige